Teinpä tässä muutama päivä taaksepäin kääretortun, mutta tietenkinpä unohdin sen kuvata, ennenkuin oli liian myöhäistä :) no, mutta ohjeen voin kyllä kertoa, hyvin yksinkertainen ja nopea tehdä.
 
Ota kaksi saman kokoista lasia ja mittaa toiseen niistä neljä kananmunaa,
ja toiseen lasiin samanverran sokeria.

Vaahdota munat ja sokeri.
Sekoita vehnäjauhoja saman verran kuin sokerijauhoja ja leivinjauhe(1tl)
Lisää pikkuhiljaa jauhoseos, koko ajan sieväsi vatkaten sokeri-kananmuna vaahtoon.
Kippaa pellille ja laita uuniin (175- astetta) ja anna olla noin 30min.

Kun olet kipannut kääretorttupohjan uunipelliltä voipaperin päälle. (levitä sokeria pohjan päälle, ettei tartu voipaperiin kiinni.)
Levitä hillo koko levylle.
Kääri paperin avulla pituussuunnassa rullalle.